lang: en
Etansare tigla metalica

Elemente de etansare

PENTRU TIGLA METALICA.

Sunt realizate din polietilena expandata cu pori inchisi tip crossed-links, ce impiedica supra-ventilatia, patrunderea prafului, a pasarilor si insectelor, precum si a zapezii si a eventualelor scurgeri accidentale.

Aceste profile sunt de trei feluri: elemente etansare coama, streasina si dolie.

Detalii
Etansare pentru tabla cutata

PENTRU TABLA CUTATA.

Se utilizeaza pentru etansarea in zona coamei sau a streasinei, urmarind configuratia panoului.

Detalii
Etansare profilata

PENTRU PANOURI SANDWICH.

Se utilizeaza pentru etansarea spatiilor libere la capetele si extremitatile panourilor sandwich.

Detalii
Solutii inteligente

Standard de calitate

Produsele noastre sunt confectionate din polietilena (PEE) de provenienta RO si UE, obtinuta prin expandare chimica, avand o structura celulara spatiala inchisa. Materia prima de provenienta UE este agrementata pentru placile termoizolante si fonoizolante in constructii nr. 007-03-025-1997, iar pentru produsele din polietilena expandata (PEE) de provenienta RO nr. 002-03/320-2003.

detalii tehnice

Dezvoltarea companiei.

SELIRON inseamna o experienta bogata in productia de benzi si elemente de etansare si inchidere pentru toate categoriile de tigla metalica, tabla cutata si panouri sandwich ale celor mai importanti producatori.

Am devenit lider in industria etansarilor, oferind solutii de etansare pentru toata gama de invelitori care satisfac necesitatile arhitectilor, proiectantilor si constructorilor.

Detalii

Profile de etansare

Vezi produse

Distantiere pentru luminatoarele panourilor sandwich de acoperis

Luminatoarele de acoperis sunt unitati pe care le realizam pe linia proprie de productie dintr-un material de inalta densitate, pentru protectie suplimentara la UV.

detalii tehnice

Benzi de etansare autoadezive

In cazul panourilor sandwich, toate imbinarile trebuie etansate pe toata lungimea cu o garnitura continua din banda autoadeziva.

Benzi acrilice

Din aceasta gama de produse face parte banda acrilica expandabila 8 mm impregnata bituminoasa (expandeaza pana la 40 mm).