lang: en
Servicii frezare

Serviciile noastre

Prelucrari pe masini de frezat CNC (router) - Frezare computerizata

Oferim servicii de frezare computerizata pe contur 2D, precum si frezare volumetrica folosind utilaje precise de tip CNC pentru realizarea de unicate, prototipuri ori repere in serie.

In principiu, prin tehnologia de frezare asistata de calculator putem realiza orice tip de forma ce se poate exprima geometric in format 2D si/sau 3D. Utilajul nostru permite debitarea, frezarea si gravura unei game mari de materiale precum:

  • plexiglas
  • PVC
  • lemn (masiv, PAL, MDF)
  • polistiren
  • polietilena expandata
  • clingherit
  • metale (de ex. aluminiu)
  • orice alt tip de material pretabil la prelucrari prin frezare

litere volumetrice din polistiren extrudat

Litere volumetrice din polistiren extrudat

Semnalizarea locatiilor cu litere din polistiren extrudat reprezinta cea mai convenabila varianta de semnalistica, atat indoor cat si outdoor. Raportul pret calitate este avantajos iar impactul vizual este la un nivel foarte ridicat. Montajul este deosebit de facil, de cele mai multe ori fiind de ajuns sa se foloseasca banda dublu adeziva sau silicon special pentru polistiren.

Aceste litere din polistiren sunt potrivite pentru semnalizarea unor locatii, cum ar fi: birouri, raioane de supermarket, standuri expozitionale, hoteluri, moteluri, pensiuni, etc.

Culorile folosite pentru litere din polistiren sunt bine definite, iar in functie de destinatia acestora, vopseaua poate fi de exterior sau de interior.


ambalaje tehnice din polietilena

Ambalaje tehnice din polietilena

Ambalaje tehnice realizate din polietilena expandata PEE ofera o protectie deosebita la socuri mecanice si zgarieturi atat in timpul depozitarii, cat mai ales in timpul transportului. In functie de aplicatie, se utilizeaza diferite densitati si culori. In cazul produselor electronice se foloseste materie prima cu proprietati ESD (Electrostatic Discharge), izolatoare, disipative conductive, protejand impotriva descarcarilor electrostatice.

Avantajele acestor ambalaje din spuma sunt multiple: sunt usoare, flexibile si elastice, antistatice, nu retin praful, au o rezistenta mare la impact precum si la umiditate si substante chimice si sunt 100% reciclabile.


profile de protectie pt. transport din polietilena
profile de protectie pt. cutii de prezentare

Profile si coltare pentru protectie din polietilena

Profilele si coltarele din polietilena expandata pot fi folosite pentru protectia marginilor de mobilier, panouri din lemn, la ambalarea echipamentelor electrice (de ex. aparate de masura si control de inalta precizie) si electronice (un domeniu special de aplicatie este cel al industriei muzicale si echipamentele audio), cutii si case-uri de prezentare pentru o protectie sporita in timpul transportului sau depozitarii.Garnituri din clingherit

Garnituri din clingherit sau cauciuc

Garniturile simple din clingherit pentru flanse sunt executate din materiale non azbest, pe baza de fibre aramidice, cu grosimi cuprinse intre 0,5 si 5 mm. Garniturile se realizeaza conform dimensiunilor sau desenelor furnizate de beneficiar.


Prin frezarea computerizata se pot obtine ambalaje tehnice, semne (toata gama de obiecte signalistice de interior si exterior), litere volumetrice, logo-uri, placute inscriptionate, elemente de mobilier, de design interior, subansambluri montabile, etc.

gravura pe metal - nichel, aluminiu

Gravura computerizata pe diverse metale

Gravura reprezinta procedeul de imprimare al unui desen pe un suport ce poate fi din material plastic, metal, ABS metalizat, lemn. In majoritatea cazurilor suprafata acestui material este plana, dar se poate grava si pe o suprafata curba.

Proiectare modele tehnice

Orice nou proiect are ca punct de plecare desene sau schite vectoriale, modele CAD 2D sau 3D. La nevoie, in cazul in care clientul dispune doar de schite facute de mana sau poze, asiguram si serviciile auxiliare, preparatoare, de transformare a acestora in informatie de lucru vectoriala, pentru a putea fi ulterior transmise utilajelor cu care lucram.